Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» Proiectarea asistata de calculator a retelelor electrice
» Resurse energetice regenerabile. Ghid practic de proiectare, montaj
» Buletin tehnic de preturi la instalatii electrice, in mica constru

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Publicitate pe site

Propunere campanie de promovare pe www.portalelectric.ro

Stimata Doamna/Stimate Domn

Firma noastra , in calitate de editor si administrator al www.PortalElectric.Ro si al revistei InfoElectrica, va adreseaza propunerea de a incheia un parteneriat , care sa presupuna promovarea imaginii si produselor companiei Dumneavoastra. In acest sens, va supunem atentiei o solutie adaptata interesului companiei Dumneavoastra pentru o promovare de calitate, caracterizata prin continuitate si printr-un impact puternic in randul reprezentantilor mediului de afaceri si persoanelor cu venituri peste medie - grupul tinta al portalului nostru, portal dedicat serviciilor electrice.
Totodata, parteneriatul implica mediatizarea principalelor actiuni si manifestari derulate de catre compania Dumneavoastra, prin publicarea unor articole informative, stiri si/sau interviuri in Portalul electric.
Noi credem ca solutia publicitatii prin site-ul www.PortalElectric.Ro este cat se poate de potrivita, cunoscand faptul ca este cel mai vizitat ghid al firmelor care activeaza in domeniul electric.
Pentru firma dvs avem propunerile cele mai bune, deoarece consideram ca reprezentati o societate de mare interes pentru domeniul serviciilor electrice.
Firma noastra este deschisa propunerilor de colaborare si asteapta cu interes sugestiile Dumneavoastra, pentru a putea raspunde asteptarilor cititorilor carora li se adreseaza.

Oferte de reclama intensiva pe www.PortalElectric.Ro ,la cele mai mici preturi de pe Internet, incepand de la doar 10 lei/luna :

*Baner mare sus 728x90
(se foloseste in sistem de rotatie cu celelalte banere inscrise) Banerele sunt insertii grafice asemanatoare cu panourile publicitare, cu rolul de a face cunoscuta marca sau oferta dumneavoastra, de a transmite mesajul firmei catre potentialii clienti si de a aduce trafic pe site-ul promovat.

*Baner spatiu din dreapta ,rubrica "Publicitate" ( max 150x60 )
(apare in toate paginile portalului!)

*Link-text rubrica "Linkuri sponsorizate" (max 40 caractere)
(apare in toate paginile portalului!)

*Baner 468X60 sus pagina
(se foloseste in sistem de rotatie cu celelalte banere inscrise)

Daca linkurile banerelor sau textelor duc catre o pagina interna de pe www.PortalElectric.Ro de exemplu un anunt special, prezentarea firmei, profilul de electrician etc, pretul poate fi mai mic decat daca duc la un alt site. Acum acelasi pret redus se acorda si linkurilor care duc catre un site realizat pe www.ElectricSite.info

*Recomandare ca electrician, recomandare ca firma electrica, recomandare produs, recomandare site
Sectiunea de recomandari este optiunea care va diferentiaza si mai mult de competitori. Sectiunea de recomandari inseamna credibilitate. www.PortalElectric.Ro va autentifica calitatea si valoarea dvs, a firmei, a produselor sau a siteului dvs. Mai multa credibilitate inseamna mai multe contacte cu cumparatorii: peste 70% din vizitatorii www.PortalElectric.Ro prefera companiile din sectiunea "Recomandari". O companie care alege aceasta sectiune va fi clar diferentiata pe site fata de companiile neplatitoare. Un pret nesemnificativ pentru un avantaj hotarator.

*Text + link sau baner 150x60,in newsletterul trimis abonatilor (astfel nu veti putea fi acuzat de spam, prin trimiterea ofertei dv la un nr mare de adrese, peste 17500 de membri www.PortalElectric.Ro interesati de domeniul electric)

*Text in Articolul zilei Apare pe prima pagina, primul text vizibil, adica probabilitatea cea mai mare de a fi citit.

*Mai mult de 2 produse expuse in magazinul virtual

*Reclama in paginile revistei InfoElectrica, articole promotionale, reclame personalizate, aparitii pe coperta revistei etc.

*Reclama in softurile realizate de noi si distribuite gratuit in pagina Download

*Anunt Premium, anunt special, diferentiat de cele gratuite prin casete colorate si aparitia cu prioritate in pagina respectiva sau in cautari. Acum ca bonus se ofera aparitia in prima pagina si un anunt Premium si pe www.AnuntGratuit.info . Cel mai mic pret de pe piata pentru o reclama, 10 lei/luna.

*Banere si linkuri pe www.ElectricSite.info , www.AerClimatizat.Ro si/sau pe www.AnuntGratuit.info ,siteuri realizate tot de firma noastra

Aceasta gama variata de oferte de reclama la preturi accesibile si un numar mare de vizitatori interesati de serviciile de electricitate, fac din www.PortalElectric.Ro locul ideal pentru reclama online si o sansa mai mare de a ajunge mai repede la cei care deja cauta produsele/serviciile dvs.
Firma noastra ofera de asemenea pentru cei interesati servicii de executare siteuri de prezentare firme sau magazine online si chiar gazduire pentru aceste siteuri.

Daca doriti sa discutam o oferta de reclama personalizata pentru dvs va stam la dispozitie la adresa de email portalelectric@gmail.com sau telefon 0723187600.

Marketingul modern arata ca rolul publicitatii este esential pentru succesul Dvs in afaceri daca se aleg mijloacele de promovare adecvate. Iar noi credem ca solutia publicitatii prin site-ul www.PortalElectric.ro este cea mai potrivita mai ales daca activitatea dvs este legata de domeniul electric sau daca oferta Dvs de servicii si produse se adreseaza unui public interesat de activitatile specific electrice. Spunem asta pentru ca www.PortalElectric.Ro inregistreaza un trafic si o audienta care il plaseaza in fruntea celor mai importante site-uri si publicatii de profil din tara noastra, avand la aceasta data peste 3000 de pagini indexate de Google, peste 250 000 de afisari ale acestor pagini pe luna si o medie de peste 750 de vizitatori zilnici interesati de domeniul electric.


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 10900
Afisari luna 10: 103205
Vizitatori astazi: 933


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune