Electricieni :: Firme electrice ::  Magazin electrice :: Anunturi ::  Stiri ::  Top site uri electrice
Download ::  Forum electric :: Revista InfoElectrica ::  Reclama pe site :: Licitatii  :: Chat
Prima pagina :: Legislatie :: Scheme electrice :: Referate ::Informatii utile :: Newsletter :: Adauga la favorite (Ctrl+D) :: Contact
Intrare in cont
Adresa email:
Parola:

 Retine login:

Cautare
In sectiunea:


Subiecte noi pe forum
» Caut colaboratori pentru interventii in situati de urgenta!
» 
» impamantare paratrasnet PDA
» Electrica Auto
» Contract mentenanta

Produse recomandate
» INTRODUCERE IN PLC, CONTROLERE LOGIC PROGRAMABILE
» Reglementari tehnice privind proiectarea si executarea instalatiilo
» Resurse regenerabile si conversia lor

Ultimul numar InfoElectrica

Recomandat
Facebook-ul Electricienilor


Horoscop Zilnic

Sondaj de opinie

Este necesar sa se mai organizeze
DA si voi participa si eu
DA, dar nu ma inscriu
NU
Rezultate

Reclame recomandate

Dispozitivul de detectare a arcului electric (valabil din 2017-02-)
Eaton lansează dispozitivul de detectare a arcului electric pentru a reduce riscurile de natura electrica.
  
 Eaton a lansat un dispozitiv de detectare a arcului electric (AFDD - Arc Fault Detection Device) pentru a proteja persoanele și bunurile împotriva incendiilor provocate de formarea unui arc electric. Noul dispozitiv al companiei noastre specializate în managementul energiei detectează aparitia unor modele de înaltăfrecvență pe un circuit electric ceea ce indică un arc electric iminent și activează declansatorul unui întreruptor - pentru a elimina riscul.
  
 Pe lângă capacitățile de detectare a arcului, noul dispozitiv integrează un dispozitiv de curent diferențial rezidual (RCD) si o protecție la scurtcircuit și suprasarcină pentru a asigura o soluție compactă care este rentabilă, compatibilă cu standardele, solidă, fiabilă și ușor de instalat. Se preconizează că dispozitivul va prezenta interes îndeosebi pentru sectorul rezidențial, inclusiv cel al clădirilor cu mulți locatari, precum centrele de îngrijire și adăposturile, unde consecințele formării unui arc electric ar putea fi catastrofale.
  
 Alexander Jellenigg, manager de marketing de produs la Eaton, a afirmat: „Consecințele formării unui arc electric pot fi grave pentru orice clădire și în special pentru cele rezidențiale cu grad ridicat de ocupare, unde foarte mulți oameni pot ajunge extrem de repede într-o situație periculoasă. Dispozitivul de detectare a arcului electric pe care îl prezentăm noi reduce riscul prin intermediul unui sistem de detectare și reacționare la semnale anormale. Mai mult decât atât, dispozitivul funcționează cu un înalt grad de precizie pentru a reduce semnificativ declanșările incorecte”.
  
 Formarea arcului electric, cauzată de obicei de cabluri, prize sau borne deteriorate, prezintă un pericol imediat pentru persoanele aflate în apropiere, deoarece provoacă daune la nivelul infrastructurii electrice și poate provoca ușor un incendiu. Se estimează că cel puțin 25 la sută dintre incendii sunt cauzate de avarii electrice care au dus la formarea unui arc electric.
  
 Detectarea sigură și rapidă a unui arc electric este esențială, iar RCD-urile și întreruptoarele automate miniatura (MCB) convenționale nu pot, de obicei, să detecteze aceste arcuri.
  
 Dispozitivul AFDD+ de la Eaton asigură detectare rapidă cu un grad înalt de precizie, aspect esențial în reducerea declanșărilor incorecte. Dispozitivul este conceput pentru a diferenția cu precizie riscul real de alte semnale de înaltă frecvență care se produc în medii casnice. Pentru a îmbunătăți calitatea detectării, Eaton recomandă ca dispozitivele să fie amplasate în apropierea potențialelor surse de arc electric. În plus, un test de imunitate fata de semnalele de pe alte circuite garantează faptul că AFDD+ se va declanșa la detectarea unui semnal relevant.
  
 Cerințele globale pentru AFDD-uri au fost pentru prima dată stabilite în mod oficial în 2013, atunci când Comisia Electrotehnică Internațională a introdus standardul IEC 62606. Conform acestui standard, AFDD-urile trebuie să se declanșeze la detectarea oricărui arc de cel puțin 100 de jouli și, pentru curenți de arc foarte mari, declanșarea trebuie să aibă loc în cel mult 120 milisecunde de la detectare.
  
 AFDD+ este cel mai nou articol din portofoliul de produse Eaton concepute să reducă riscurile asociate cu formarea arcului electric. Aceste produse fac parte dintr-o gamă largă de tehnologii în domeniul siguranței vieții elaborate de Eaton pentru a proteja oameni, bunuri și reputații, garantând totodată un grad minim de perturbare a activității celor care ocupă clădirile.
  
 Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitați www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente știri, urmăriți-ne pe Twitter (@Eaton_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).
  
 Despre Eaton
 Sectorul electric al companiei Eaton este lider global, cu experiență în distribuția energiei și protecția circuitelor, sisteme de alimentare de rezervă, control și automatizare, iluminare și securitate, soluții și dispozitive de cablare structurata, soluții pentru medii periculoase și dificile și servicii de proiectare. Eaton se poziționează, prin soluțiile sale, astfel incat sa poata răspunde la cele mai importante provocări actuale în materie de management al energiei electrice.
  
 Eaton este o companie de management energetic, cu o cifră de afaceri de 19,7 miliarde USD în 2016. Eaton oferă soluții eficiente energetic, care ajută clienții să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur și mai durabil. Eaton are aproximativ 95.000 de angajați și comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați www.eaton.eu.
Comenteaza stirea  

Nu sunt comentarii


Reclame recomandate
 
Publicitate


Linkuri sponsorizate

Verificari si emitere buletine PRAM
Electricieni Autorizati Bucuresti si imprejurimi
Consultanta pentru atestare firma la ANRE
Facebook-ul Electricienilor
Deschide CHATUL pe toata pagina


Electricieni online

Firme electrice online

Asistenta Online
Yahoo Messenger Status

Statistici Portal
Afisari astazi: 10891
Afisari luna 10: 103196
Vizitatori astazi: 932


Pagina de start ::  Pentru webmasteri ::  Link exchange ::  Baner exchange ::  Votul tau conteaza ::  Concurs ::  Recomanda unui prieten
Cursuri electricieni ::  Cautare performanta in domeniul electric  ::  Relaxare
Parteneri: 
Facebook-ul Electricienilor Clubul Electricienilor Rodev Aer Conditionat
©2017 www.PortalElectric.Ro. Toate drepturile rezervate.
Gazduit de ElectricSite.Info  www.eGratis.Info  Servicii.xRo.ro  Corpuri de Iluminat
Magazin de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari Proiectare instalatii electrice joasa si medie tensiune